We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Deal van de week: FANTASY & SCIENCE FICTION korting -40 %

Top 5 fabeldieren die wij graag als huisdier willen hebben

29. 03. 2022

Na het lezen van Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden door Spiritus Zalamander wil vast iedereen wel een fabeldier als huisdier. Een hond of kat is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een occamy of een delfstoffer? Hieronder vind je een top 5 van de leukste fabeldieren die wij graag thuis zouden aantreffen!

  1. Delfstoffer

Een delfstoffer is een soort klein zacht bolletje dat je nooit alleen kunt laten. Hij wordt aangetrokken tot glimmende objecten, waardoor dit fabeldier in trek is bij schatzoekers. Dit kan in het dagelijks leven wel wat problematisch zijn. Maar met enkele eenvoudige aanpassingen kun je dit kleine wezentje prima in huis hebben. Verstop gewoon alle lepels, gouden oorbellen, munten en horloges. Geen zin om alles op te bergen? Houd je delfstoffer dan in de tuin. Wie weet, misschien graaft hij nog wel een verborgen schat op!

  1. Demiguise

Voor rustige mensen is de vreedzame demiguise een geweldig huisdier. Dit kalme wezen is niet eenvoudig te vangen, dus hij moet uit zichzelf bij je willen wonen. Ook heeft een demiguise twee bijzondere superkrachten, onzichtbaarheid en een vooruitziende blik. Zoals je wel snapt, is hij hierdoor praktisch onvindbaar. Maar als hij zich bij jou thuis op zijn gemak voelt, zul je dankzij zijn superkrachten zeker geen last van hem hebben.

  1. Dondervogel

Een dondervogel is misschien niet zo geschikt voor een appartement in de stad, maar als je op een boerderij woont, is dit fabeldier een uitstekende keuze. Dit vliegende wezen kan een magische storm veroorzaken en is gevoelig voor gevaar. Als jouw dondervogel van alle gemakken is voorzien, zal hij een geweldige kameraad zijn. In de tovenaarswereld is de dondervogel zo populair, dat een van de afdelingen van de Amerikaanse school Ilvermorny ernaar is vernoemd. Dit was de afdeling waar Tina Goldstein toe behoorde.

  1. Occamy

Een occamy is daarentegen een ideaal fabeldier om in een appartement te houden. Dit fabeldier kan zich namelijk aanpassen aan de beschikbare ruimte door te krimpen of te groeien. Je kunt hem dus in je broekzak meenemen of hem een eigen kamer geven om op te vullen. Maar pas op, als een occamy eieren legt, kan hij erg agressief worden. De eierschalen zijn gemaakt van het fijnste zilver en zijn daarom erg gewild bij stropers. En niet alleen stropers! Gladianus Smalhart bedacht een shampoo met een bijzonder hoofdingrediënt, namelijk de dooier van een occamy-ei. Het bleek erg gevaarlijk om deze eieren te bemachtigen, dus hield Gladianus het maar bij boeken schrijven.

  1. Boomtrul

En ons favoriete fabeldier om als huisdier te houden is de boomtrul. Boomtrullen zijn kleine wezentjes die uit groene takjes bestaan. Ze zijn zo klein dat ze eenvoudig in een borstzak passen. Thuis gedijen ze goed tussen je kamerplanten of op het balkon. Maar pas op dat je boomtrul niet naar beneden valt, ze zijn immers niet eenvoudig in het wild te vinden. Pickett, de boomtrul van Spiritus Zalamander in de films, is het favoriete wezentje van de acteur die dit personage vertolkt, Eddie Redmayne. Het is ook onze favoriet, daarom verdient de boomtrul de eerste plaats!

Dit waren onze favoriete fabeldieren! Welk wezentje zou jij thuis graag verwelkomen? Ontdek onze Fantastic Beasts Collectie en bereid je voor op Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore!

 

Naar de Fantastic Beasts CollectieEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top