We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Deal van de week: VERKOOP korting -70% ×

Retourvoorwaarden

100%
Klanttenvredenheidsgarantie

365 dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie - één heel jaar!

Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus. Daarom hebben we onze Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie verlengd naar 365 dagen. Aarzel niet met jouw bestelling. In het geval dat je niet tevreden bent, stuur het product dan simpelweg terug en wij retourneren je geld of vervangen het product.

Wat te doen wanneer je producten wil retourneren:

Wanneer mag je producten retourneren?

1) Beschadigd product door verzending

Als je vermoedt dat jouw producten beschadigd zijn tijdens verzending, stuur dan meteen een email naar info@europosters.eu met een foto van de verpakking en het beschadigde product. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en informeren je over de vervolgstappen. Jouw email moet binnen 48 uur na ontvangst van het product verstuurd worden. Claims die 48 uur na ontvangst worden ingediend nemen wij niet in behandeling. Beschadigde producten hoef je niet aan ons terug te sturen.

 

2) Beschadigde producten binnen 24 maanden na koop

Zijn de producten beschadigd door (bijvoorbeeld) zonlicht? Stuur dan een email naar info@europosters.eu met een foto van een beschadigd product en wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen. De garantieperiode is niet van toepassing op defecten veroorzaakt door onzorgvuldige leverservice of mechanische schade.

 

3) Niet tevreden met het bestelde product

Misschien matcht het product de kleur van je bank niet, of past het niet goed bij de stijl van je appartement. Geen probleem, stuur de items terug en wij zullen je een vergoeding geven. Zorg voor goede verpakking van de producten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze onderweg beschadigd raken. Stuur het pakket naar onderstaand adres.

Als je ervoor kiest om de artikelen binnen 14 dagen te retourneren, vergoeden wij de kosten van zowel de artikelen als de goedkoopste verzendmethode. Als je het product 14 dagen na ontvangst terugstuurt dan vergoeden we alleen het aankoopbedrag. Na 14 dagen krijgt u alleen de prijs van de artikelen terug. De retourkosten zijn dan voor uw rekening.

 

4) Verkeerde producten ontvangen of bestelling is niet compleet

Heb je een ander product ontvangen dan je besteld hebt? Mis je producten in je bestelling?  Dat kan gebeuren en onze excuses hiervoor. Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar info@europosters.eu. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

 

5) Een product van slechte kwaliteit ontvangen?

Heeft u een product ontvangen van slechte kwaliteit of met een onscherpe afbeelding? Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar info@europosters.eu. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

Retourartikelen inpakken en retourneren?

Wanneer u de goederen terugstuurt, zorg er dan voor dat u ze goed verpakt, zodat deze tijdens het transport niet beschadigd raken. Gebruik idealiter de origineel geleverde verpakking.

Naast het verzenden van het pakket, gelieve ons ook e-mailen aan info@europosters.eu, met de informatie dat u de goederen retourneert. Geef uw naam, ordernummer en rekeningnummer door i.v.m. waar u uw terugbetaling wilt ontvangen.

Het bedrag van de artikelen wordt binnen 14 dagen teruggestort, nadat de artikelen onbeschadigd in ons magazijn zijn aangekomen.

Retouradres?

Label de goederen zichtbaar en zend ze naar het volgende adres:

Europosters s.r.o.
Mrač 270

257 21 Mrač
Tsjechische Republiek

Wat is uitgezonderd?

Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Hier kan enkel een claim over worden ingediend in geval overduidelijke van drukfouten of schade van onze kant. Met volgende uitzonderingen:

  • Afdrukken van je eigen foto's op fotopapier en canvas
  • Kunstafdrukken op aanvraag op fotopapier, canvas of behang
  • Maatwerk frames

Kijk voor meer informatie in de Algemene Voorwaarden.

Retourformulier

Gebruik ons retourformulier om het retourproces te vereenvoudigen. Het formulier kan online worden ingevuld en via e-mail worden verstuurd, of worden uitgeprint en samen met de artikelen worden opgestuurd naar het bovenstaande adres.

Download ons retourformulier hier.EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2023 Europosters Alle rechten voorbehouden.