We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Ontdek de beste deals van deze week: METALEN WANDBORDEN korting -15 % ×

Retourvoorwaarden

100%
Klanttenvredenheidsgarantie

365 dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie - één heel jaar!

Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus. Daarom hebben we onze Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie verlengd naar 365 dagen. Aarzel niet met jouw bestelling. In het geval dat je niet tevreden bent, stuur het product dan simpelweg terug en wij retourneren je geld of vervangen het product.

Wat te doen wanneer je producten wil retourneren:

Wanneer mag je producten retourneren?

1) Beschadigd product door verzending

Als je vermoedt dat jouw producten beschadigd zijn tijdens verzending, stuur dan meteen een email naar info@europosters.eu met een foto van de verpakking en het beschadigde product. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en informeren je over de vervolgstappen. Jouw email moet binnen 48 uur na ontvangst van het product verstuurd worden. Claims die 48 uur na ontvangst worden ingediend nemen wij niet in behandeling. Beschadigde producten hoef je niet aan ons terug te sturen.

 

2) Beschadigde producten binnen 24 maanden na koop

Zijn de producten beschadigd door (bijvoorbeeld) zonlicht? Stuur dan een email naar info@europosters.eu met een foto van een beschadigd product en wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen. De garantieperiode is niet van toepassing op defecten veroorzaakt door onzorgvuldige leverservice of mechanische schade.

 

3) Niet tevreden met het bestelde product

Misschien matcht het product de kleur van je bank niet, of past het niet goed bij de stijl van je appartement. Geen probleem, stuur de items terug en wij zullen je een vergoeding geven. Zorg voor goede verpakking van de producten (bij voorkeur in de originele verpakking) om te voorkomen dat ze onderweg beschadigd raken. Stuur het pakket naar onderstaand adres.

Als je ervoor kiest om de artikelen binnen 14 dagen te retourneren, vergoeden wij de kosten van zowel de artikelen als de goedkoopste verzendmethode. Als je het product 14 dagen na ontvangst terugstuurt dan vergoeden we alleen het aankoopbedrag. Na 14 dagen krijgt u alleen de prijs van de artikelen terug. De retourkosten zijn dan voor uw rekening.


4) Verkeerde producten ontvangen of bestelling is niet compleet

Heb je een ander product ontvangen dan je besteld hebt? Mis je producten in je bestelling?  Dat kan gebeuren en onze excuses hiervoor. Stuur dan een email met foto van het product dat je ontvangen hebt naar info@europosters.eu. Wij nemen contact met je op om je te informeren over de vervolgstappen.

Retourartikelen inpakken en retourneren?

Wanneer u de goederen terugstuurt, zorg er dan voor dat u ze goed verpakt, zodat deze tijdens het transport niet beschadigd raken. Gebruik idealiter de origineel geleverde verpakking.

Naast het verzenden van het pakket, gelieve ons ook e-mailen aan info@europosters.eu, met de informatie dat u de goederen retourneert. Geef uw naam, ordernummer en rekeningnummer door i.v.m. waar u uw terugbetaling wilt ontvangen.

Het bedrag van de artikelen wordt binnen 14 dagen teruggestort, nadat de artikelen onbeschadigd in ons magazijn zijn aangekomen.

Retouradres?

Label de goederen zichtbaar en zend ze naar het volgende adres:

Europosters s.r.o.
Mrač 270

257 21 Mrač
Tsjechische Republiek

Wat is uitgezonderd?

Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Hier kan enkel een claim over worden ingediend in geval overduidelijke van drukfouten of schade van onze kant. Met volgende uitzonderingen:

  • Afdrukken van je eigen foto's op fotopapier en canvas

  • Kunstafdrukken op aanvraag op fotopapier, canvas of behang

  • Maatwerk frames

Kijk voor meer informatie in de Algemene Voorwaarden.

Retourformulier

Download ons retourformulier hier.Decorate your life!

Sinds 1999 is Europosters uitgegroeid tot een van de topaanbieders voor posters, muurschilderingen en kunst aan de muur. Op dit moment werken wij samen met kunstenaars, fotografen en grafisch ontwerpers uit heel Europa. In ons aanbod vind je de mooiste bekende schilderijen en gloednieuwe kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. Wij printen uw eigen foto's graag, en desgewenst kunnen wij uw prints in hoogwaardige kaders plaatsen. Wij houden ontzettend van interieurontwerp, maar ook nerds en muziekliefhebbers worden niet vergeten. Voor wie we ons aanbod aan posters, mokken, t-shirts, verzamelfiguren en andere gelicenseerde producten en geschenken voortdurend uitbreiden.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies. Als je verder gaat met het gebruiken van onze services, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord ×
Top