We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma

Wij belonen trouwe klanten!

Profiteer van ons speciale loyaliteitsprogramma voor trouwe klanten, waarmee je op elke toekomstige bestelling kunt besparen.

Ik wil een loyaliteitskorting


 1. Hoe krijg ik korting?
  Registreer je e-mailadres en schrijf je in voor onze nieuwsbrief - dan houden we je regelmatig op de hoogte van de beste promoties en interessant nieuws. Bij je eerste bestelling wordt ook automatisch het loyaliteitsprogramma geactiveerd en begin je met het verzamelen van kortingen!

 2. Hoe werkt het loyaliteitsprogramma?
  Voor elke bestelling die je afrondt, ontvang je 10% korting op de totale waarde van de goederen, die je kunt gebruiken op je toekomstige aankopen. Als je bijvoorbeeld voor € 50 aan goederen bestelt, krijg je € 5 korting op je volgende aankoop. Deze korting kan vervolgens worden gebruikt voor maximaal 50% van de waarde van de goederen bij je volgende aankoop - koop voor minstens € 10 en gebruik de volledige korting van € 5! Je kunt de korting gebruiken in de winkelwagen nadat je bent ingelogd.

 3. Waarop is de korting van toepassing?
  De loyaliteitskorting is van toepassing op alle (zelfs afgeprijsde) goederen en je kunt het combineren met alle andere kortingen en promoties. De reeds verdiende loyaliteitskorting vervalt niet. De korting kan niet worden gebruikt om de verzendkosten te betalen.

 4. Hoe verdien je extra kortingspunten?
  Was je tevreden met je aankoop? Na elke bestelling sturen we een herinnering om je aankoop te beoordelen. Als je een beoordeling schrijft en ons een foto van het product stuurt, krijg je automatisch 4 € extra korting op je volgende aankopen! Daarnaast kun je ook een waardebon van € 40 winnen! Ga voor meer informatie naar de pagina Jouw beoordelingen.

 5. Ben je vergeten of je al korting hebt gekregen?
  Na het inloggen op je account kun je op elk moment controleren welke korting je al hebt verzameld. We zullen je ook per e-mail op de hoogte stellen van het huidige bedrag van je loyaliteitskorting.

Je kunt je inschrijving op elk gewenst moment annuleren - je kunt je uitschrijven via de link in de voettekst van de nieuwsbrief of een e-mail sturen naar privacy@europosters.eu.EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top