We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Wat we tot nu toe weten over het tweede seizoen van The Witcher

20. 09. 2021

De laatste aflevering van seizoen 1 van The Witcher kwam uit op 20 september 2019 en sindsdien wachten we vol ongeduld op het tweede seizoen. Het wachten werd een stukje aangenamer toen de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf werd aangekondigd, maar nu zijn we wel toe aan seizoen 2. Dus wat is er al bekend over het vervolg op deze populaire fantasyserie?

Het volgende seizoen zal vanaf 17 december te zien zijn op Netflix, net zoals het eerste seizoen. Er zijn in totaal acht afleveringen en de eerste aflevering heeft de titel ‘A grain of truth’. Er is nog weinig bekend over het plot van de afleveringen, maar fans van de boeken zullen het verhaal zeker herkennen. Dit seizoen volgt namelijk het derde boek uit de Witcher-reeks en het eerste boek in de boekenreeks ‘Blood of Elves’ door Andrzej Sapkowski. Als we op de trailer afgaan, kunnen we uitkijken naar Ciri‘s witcher training in Kaer Morhen, waar witchers van de School of the Wolf worden opgeleid. Kaer Morhen zal zeker in de smaak vallen bij fans van de games, want in de serie is deze beroemde burcht het evenbeeld van de gameversie. Zeer herkenbaar is de centrale hal, waar naast een vuurput een boom met medaillons staat, ter nagedachtenis aan de gevallen witchers. In Kaer Morhen bevindt zich ook een lab waar witchers worden gecreëerd wanneer zij de Trial of the Grasses ondergaan.

Wist je dat The Witcher door heel Europa werd gefilmd? Het eerste seizoen werd vooral opgenomen in Hongarije, dichtbij de filmstudio in Budapest. Ook werd er gefilmd in Spanje, Polen, Slowakije en de Tsjechische Republiek. De opnames van seizoen 2 gingen gepaard met problemen vanwege de pandemie. Gelukkig kwam de productie uiteindelijk op gang en kon het filmen beginnen.

Waar we ongetwijfeld het meeste naar uitkijken, is Henry Cavill in de hoofdrol als Geralt of Rivia. Naast Geralt zullen we ook veel personages uit het eerste seizoen terugzien, zoals Anya Chalotra als Yennefer of Vengerberg, Freya Allan als Ciri en Joey Batey als de bard Jaskier. Ook maken we in Kaer Morhen kennis met enkele nieuwe personages, zoals de witchers Vesemir, Lambert, Eskel en Coën. In tegenstelling tot het vorige seizoen, volgen de personages dit keer een lineaire tijdlijn. Het eerste seizoen bleek verwarrend voor velen doordat het verhaal van Geralt, Yennefer en Ciri zich niet chronologisch afspeelde. Dat zal deze keer gelukkig niet het geval zijn.

Ondanks de ongekende populariteit van deze Netflix-serie, is het derde seizoen nog niet bevestigd. Hoewel de makers van de serie al 7 seizoenen op de planning hebben staan, hangt een vervolg vooral af van de manier waarop het tweede seizoen wordt ontvangen. En er zijn nog genoeg verhalen te vertellen! De boekenreeks bestaat uit twee boeken met korte verhalen, een reeks van vijf romans en een prequel op deze boekenreeks. Kijk jij ook zo uit naar het nieuwe seizoen van The Witcher? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

 

Ontdek onze Witcher CollectieEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top