We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: SCHRIJFBEHOEFTEN korting 20 % Winkel nu ×

De Anatomie van een Goede Game

02. 07. 2017

Wat zorgt er nu voor dat een game de moeite waard is om te spelen. In deze blog bespreken we redenen waarom games ons echte gamers maken. De game markt wordt groter en groter, wat betekent dat meer en meer games beschikbaar zijn voor het grote publiek. Als je een fan van gaming bent of je plant om een game ontwikkelaar te worden, misschien is dit artikel dan de moeite waard om te lezen.

Het verhaal

Een verhaal is de moeite waard om spelen als het een goede verhaallijn heeft. De speler moet zich in de positie van het karakter plaatsen en leren, voelen en zich ontwikkelen op de manier dat het karakter dat doet. Bijvoorbeeld, The Last of Us heeft een prachtig verhaal van een vader-dochter relatie. We voelden het verlies van de vader vanaf het begin en we begrepen hem, dat is waarom we zijn besluit aan het einde begrijpen, ondanks dat het slecht is voor het geheel. Geen spoiler … geen zorgen.

Het Spel

Aan de andere kant hebben we games met ongelimiteerd speelpotentieel. Games zoals TitanfallBattlefieldMass Effect en vele andere bieden een unieke omgeving waarin we onze vaardigheden als spelers kunnen testen tegen AI’s en andere spelers. Unieke wapens, karakters en ranking systemen doen ons competitiever voelen en zorgen ervoor dat we onderdeel van de game willen zijn. Zet een goede verhaallijn neer en je hebt de game van het jaar.

De Karakters

Aan goede karakters moet je kunnen relateren en ze moeten grappig en interessant zijn. De speler wil in het verhaal duiken, maar hij heeft ook een goede karakter nodig om dat te doen. Spelers spenderen ongelofelijke hoeveelheden tijd uit aan het aanpassen van hun karakters in RPG’s (Role Playing Game) zoals Skyrim om te voelen dat ze in het sel zitten. Goede karakters zoals Ezio in Assassin’s Creed of Batman uit de Arkham series zijn moeilijk om te krijgen, maar als je ze hebt, dan wordt alles makkelijker.

Het Merk

Ahh de wondere wereld van het kapitalisme. Natuurlijk zou het hypocriet als ik zou zeggen dat we de Star Wars game of de Warcraft game niet hadden gekocht alleen vanwege de naam. Dit kan echter beide kanten op gaan. Omdat het merk sterk is, is de standaard hoog en de investeringen groot, dus je kan een goede kwaliteit game verwachten. Aan de andere kant, gehaaste deadlines en standardisatie kunnen ook desastreus zijn voor een game serie. Als voorbeeld kunnen we Assassin’s Creed Unity nemen.

Er zijn veel dingen die een game goed maken en het lijkt veel op het maken van een kunstwerk. Het is een moeilijk proces, maar als het eenmaal af is dan zullen heel veel mensen er voor tijden naar kijken en zeggen dat ze de game kenden en geleefd hebben.

We hopen dat je het artikel leuk vond en als je gaming leuk vind…

BEKIJK ONZE GAMING POSTERS!

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top