We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: INGELIJSTE POSTERS korting - 30% ×

Vijf feiten over: The Avengers

19. 04. 2018

Oh jee, oh jee … Binnen slechts een paar dagen zal een zeer verwachte film bioscoopzalen over de hele wereld raken. Natuurlijk hebben we het over The Avengers: Infinity War, first part. Gelabeld als “de meest ambitieuze cross-over in de geschiedenis van de franchise”, zal het verhaal worden opgesplitst in twee delen, die ongeveer een jaar na elkaar worden uitgebracht. Geen nood om te zeggen, alle Marvel-fans zijn dolenthousiast over het idee om al hun favoriete superhelden samen te zien werken om Thanos te verslaan. En je kunt er zeker van zijn dat je onze eigen filmrecensie kort na de filmrelease vindt, want we haasten ons naar het dichtstbijzijnde theater om van deze film te genieten! Maar hoe dichter we bij de officiële release van de film komen, hoe langer het lijkt, hier zijn 5 feiten over de Avengers om te wachten tot volgende week.

1. De allereerste strip “The Avengers” werd uitgebracht op 10 september 1963. Op dat moment werkten Iron Man, Thor, Ant-Man, The Wasp en Hulk samen om te vechten tegen Loki the Trickster.

2. De strip is oorspronkelijk gemaakt en vrijgegeven omdat het schrijven van Daredevil te veel tijd kostte. De Marvel-editor had iets nodig om snel vrij te geven, en het leek gemakkelijker om al bestaande superhelden te gebruiken en ze samen op avontuur te zetten.

3. Captain America kwam pas in het 4e nummer bij de bemanning van de Avengers. Ondanks dat de superheld nu over het algemeen gezien wordt als een stichtend lid van het team, werd hij pas later toegevoegd, toen enkele eerdere leden werden ontslagen.

4. De First Avenger-film scoorde meer dan 1,5 miljard dollar aan de kassa en is daarmee een van de meest winstgevende Marvel-films. Het kreeg ook hele goede kritieken van zowel fans als professionals. Dus het is waar dat eenheid kracht put.

5. Een van de meest beroemde superheld van alle tijden, Spiderman, staat erom bekend eerst te weigeren deel te nemen aan het Avengers-team. Zijn reden was dat hij de criminaliteit op een meer lokale schaal wilde blijven bestrijden.

We hopen dat je hebt genoten van onze 5 feiten over de geschiedenis van de Avengers. Voor ons is dit team van superhelden een van Marvel’s grootste succes en we kijken er erg naar uit om dit nieuwe hoofdstuk van hun avontuur op het scherm te ontdekken. Een klein bonusfeitje over de aankomende films: de regisseurs zeiden dat niet minder dan 68 personages een rol zouden spelen in de saga van de Infinity War! En ze plaagden ook de dood van enkele grote helden van de franchise … We zullen je hier achterlaten, hangend tussen angst en opwinding, totdat we je weer zien voor de filmrecensie! Tot dan:

ONTDEK MEER PRODUCTEN VAN AVENGERS

&

MEER VAN MARVEL UNIVERSEDecorate your life!

Sinds 1999 is Europosters uitgegroeid tot een van de topaanbieders voor posters, muurschilderingen en kunst aan de muur. Op dit moment werken wij samen met kunstenaars, fotografen en grafisch ontwerpers uit heel Europa. In ons aanbod vind je de mooiste bekende schilderijen en gloednieuwe kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. Wij printen uw eigen foto's graag, en desgewenst kunnen wij uw prints in hoogwaardige kaders plaatsen. Wij houden ontzettend van interieurontwerp, maar ook nerds en muziekliefhebbers worden niet vergeten. Voor wie we ons aanbod aan posters, mokken, t-shirts, verzamelfiguren en andere gelicenseerde producten en geschenken voortdurend uitbreiden.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top