We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: DISNEY korting -15 % Winkel nu ×

Vijf Feiten Over: Banksy en Zijn Graffiti Straatkunst

02. 05. 2017

Banksy is één van de meest populaire straatkunstenaars die vaak politieke standpunten neerzet met het stencil en spuitverf. Zijn identiteit is een mysterie gebleven gedurende veel van zijn beroemdheid, alhoewel er een aantal beweringen waren dat hij ontmaskerd was. We weten niet zeker wie hij is, maar we hebben vijf leuke feitjes die je misschien nog niet kent van deze graffiti kunstenaar!

Banksy Graffiti Fotobehang; prijzen en afmetingen variëren

1. Er zijn mensen die claimen dat zijn naam Robin Gunningham is, waardoor hij de bijnaam Robin Hood kreeg omdat hij aan verschillende goede doelen gedoneerde. Er gaan geruchten in de media, maar we weten het nog steeds niet zeker.

2. In 2015 creëerde Banksy een dondere en verdraaide versie van Disneyland genaamd “Dismaland” in het Verenigd Koninkrijk. De hedendaagse apocalyptische versie van Disneyland was compleet met brutale medewerkers, angstaanjagende achtbanen en natuurlijk veel controversieel kunstwerk.

Banksy Graffiti Betonnen Muur Fotobehang; prijzen en afmetingen variëren

3. Hij verkoopt zijn werk NIET via commerciële kunstgallerijen… en het is moeilijk om uit te vogelen welke Banksy stukken echt zijn of niet, maar op één of andere manier verdient hij geld.

4. In 2010 benoemde TIME Magazine hem als één van ‘s-werelds meest invloedrijke mensen. Zijn politiek graffiti kunst is wereldwijd gepubliceerd.

5. De film Exit Through The Gift Shop (2010) heeft ook geholpen met het creëeren van bekendheid. Hij geeft anonieme interviews in de film, wat zijn mysterische persoonlijkheid voedt. Het is aan de kijker om te besluiten wat getoond wordt in de “documentaire” echt of nep is.

SHOP AL ONS BANKSY GRAFFITI STRAATKUNST!

Bron 1 / Bron 2 / Bron 3Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top