We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: DISNEY korting -15 % Winkel nu ×

Video Game Review: Halo Wars 2

28. 04. 2017

Onze video game review blog zijn spiksplinternieuw, en dit is onze allereerste blog! De eerste game op onze lijst is de nieuwe Halo Wars 2 game, die de intense uitdaging van overleven uit het Halo Universium naar het RTS (real-time strategy) genre haalt. Helaas maakt het meest iconische figuur, Master Chief, geen verschijning. We hopen dat je geniet van onze gedachten over deze game, en pas op, want er zitten een paar spoilers in deze blog!

Halo Wars 2 – Key Art Poster; Prijs €5,99 

Het Verhaal

In de game is de speler aan boord van het UNSC schip genaamd Spirit Of Fire, met het team geleid door Kapitein James Cutter. Dit is direct na de Halo 5 game waar Master Chief een… misverstand had met Cortana. De doelstellingen zijn verwerkt in 12 aparte campagne missies. De vijand is vertegenwoordigd door de Covenant militaire factie, de Verbannelingen, geleid door een leider genaamd Atriox. Het doel van het spel is om vijandelijke manschappen te stoppen van het maken van de verwoestende Halo rings.

De Karakters

Ten eerste zijn er de Spartanen, compleet gebrainwashed en zonder een eigen persoonlijkheid of emoties. Ze zijn opgevoegd om oorlogsmachines te worden. Dan heb je een AI genaamd Isabel. Haar emoties, angsten en hoop zijn aangenaam gepresenteerd voor het team, wat haar zeer menselijk maakt. Ze heeft de rol van gids in de meeste campagnes. TEn laatste is er de slechterik Atriox, die het meeste karakterontwikkeling door de hele game krijgt. We hebben zijn achtergrondverhaal en motieven gezien, en hoe intimiderend hij kan zijn. Zijn incompetentie als leider maken het moeilijk om te geloven dat hij een leger bijeen kon krijgen in de eerste plaats.

Gameplay

De Gameplays is fantastisch. De structuur van de campagnes en de verhaallijn herhaalt zich niet, wat het interessant houdt. De digitale effecten zijn goed ontworpen. Het vernietigen van de Banshees en Ghosts in de game serie heeft nooit zo goed gevoeld. Het enige nadeel is dat de game maar 2 facties heeft, wat het een beetje saai maakt. De Forerunners civilizatie waren een goede kandidaat geweest voor een derde factie. Het heeft de potentie om herspeelt te worden in multiplayer omdat de game mechanieken goed zijn.

In het algemeen is de game leuk om te spelen maar het ontbreekt aan een beetje prikkeling in het plot. Het productiebedrijf is nieuw in het RTS speelveld en heeft nog veel te leren, maar de toekomst van de game ziet er veelbelovend uit. De Halo Wars 2 kan verbeterd worden met betere karakters en een interessanter script. We hopen dat je onze eerste Video Game Review leuk vond, en als een Halo fan bent zoals wij dat zijn, vergeet dan niet…

SHOP AL ONZE HALO POSTERS EN ACCESSOIRES!

en…

SHOP AL ONZE GAMING POSTERS!

Source 1 / Source 2Decorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.


© 1999 – 2019 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top