We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

TOP 5 Iconische Loki momenten

29. 09. 2023

Het tweede seizoen van de populaire serie Loki staat voor de deur en fans van niet alleen Marvel maar ook deze charismatische schurk kunnen niet wachten om te zien welke avonturen hun favoriete personage te wachten staan. Loki, vertolkt door de briljante Tom Hiddleston, heeft talloze onvergetelijke momenten gebracht in het MCU. Ga met ons mee naar Europosters en bekijk de top 5!

1. “Ik ben Loki van Asgard…”

Wie kan de beroemde zin van Loki vergeten: “Ik ben Loki van Asgard en ik ben belast met een glorieus doel.” Deze zin was de voorbode van Loki’s eerste verschijning in het Marvel Cinematic Universe in de eerste Thor film. Op dit moment introduceerde Loki zichzelf voor het eerst aan het publiek als een manipulatieve en ambitieuze antagonist wiens doel het was om Asgard te veroveren en de koning te worden. Zijn “glorieuze doel” bleef een belangrijk motief van zijn personage, waardoor kijkers zich afvroegen wat Loki echt motiveerde.

2. “Ik ben al 30 minuten aan het vallen!”

Loki’s avonturen in de film Thor: Ragnarok zorgden voor veel komische situaties. Een van de tijdloze momenten is zijn dertig minuten durende val in het heiligdom van Doctor Strange, waarna hij deze beroemde zin uitspreekt en Loki’s beruchte dolken niet schuwt als Strange hem speels bespot. Deze scène is te vinden in bijna elke videocompilatie van Loki’s iconische momenten!

3. “We doen niet aan hulp krijgen!”

Een andere geweldige scène komt opnieuw uit de film Thor: Ragnarok, waarin Loki en Thor zich in een benauwde situatie bevinden. Thor stelt voor dat ze hun klassieke tactiek van “hulp halen” toepassen, waarbij Loki doet alsof hij gewond is en naar de vijanden wordt gegooid. Loki weigert deze tactiek in eerste instantie, maar belandt uiteindelijk toch in de “vernederende positie”. In deze scène zijn we ook getuige van de fantastische dynamiek tussen de twee broers. Laten we “hulp halen”!

4. “Ben ik het monster waar ouders hun kinderen over vertellen?”

In de eerste Thor film ontdekt Loki dat hij de zoon is van Laufey, niet van Odin. Zijn emotionele gesprek met Odin kan zeker worden gerekend tot de onvergetelijke momenten waarop fans de gevoeligere kant van Loki te zien krijgen. Tom Hiddleston pakte deze scène meesterlijk aan en zorgde voor geloofwaardige spanning en de pijn die Loki’s personage ervaart.

5. “Ik verzeker je broeder, de zon zal weer op ons schijnen.”

In de scène uit de film Avengers: Infinity War, waarin Loki deze woorden tegen Thor zegt, wordt de broederlijke relatie tussen Loki en Thor briljant in beeld gebracht. Ondanks dat Loki wordt afgeschilderd als een schurk, probeert hij op dit moment Thor te redden, waardoor de scène nog emotioneler wordt, omdat Loki later sterft in het gevecht met Thanos.

Loki zal binnenkort terugkeren op onze schermen met nieuwe verhalen; laten we in de tussentijd eens kijken wat je kunt vinden in ons Loki-aanbod!

Bereid je samen met ons voor op het tweede seizoen!EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top