We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Top 5 anime-intro’s

19. 10. 2021

Ken jij ze allemaal? Zing samen met ons mee met je favoriete intro!

 

Iedereen weet dat een goed intro een animeserie kan maken of breken. Zodra je het deuntje hoort, denk je meteen aan al die keren dat je van je favoriete serie genoot. De beste tijd was natuurlijk om zes uur ’s ochtends op zondagmorgen. Misschien herinner je je zelfs een titelsong die je je hele kindertijd (of als volwassene) is bijgebleven. Wij konden niet kiezen, dus hebben we onze vijf favoriete intro’s hier opgesomd!

  1. One Piece – We are!

Op de vijfde plek staat We are! van de animeserie One Piece. De serie begint met piraat Gol D. Roger die, vóór zijn executie, vertelt dat hij zijn schat, genaamd One Piece, op één plek heeft verstopt. Daarmee inspireert hij alle piraten ter wereld om op zoek te gaan naar die schat. Het hoofdpersonage Luffy wil de beste piraat ter wereld worden, dus vaart hij samen met zijn vrienden het avontuur tegemoet. De animeserie One Piece is nog steeds in productie. Momenteel zijn er bijna 1000 afleveringen en is het de 17e langstlopende anime. Het intro is een goede afspiegeling van het plot: je wilt zelf ook meteen op avontuur!

 

Bekijk het intro van One Piece hier.

  1. One Punch Man – The Hero!

Heb jij ooit de sterkste man of vrouw ter wereld willen worden? Voor Saitama uit One Punch Man wordt deze droom werkelijkheid. Met slechts één dreun kan hij alle schurken verslaan, zowel mensen als buitenaardse wezens. Het probleem is dat, zodra je iedereen in één klap uitschakelt, het vechten een beetje saai wordt. En dus wacht Saitama op iemand die zijn kracht kan evenaren. Het intro van deze animeserie is gewoon geweldig, je voelt je direct alsof je de hele wereld aankan. Perfect om naar te luisteren tijdens het sporten!

 

Bekijk het intro van One Punch Man hier.

  1. Naruto Shippuden – Blue Bird

Naruto is een van de meest geliefde anime’s aller tijden. De serie volgt Naruto Uzumaki die de sterkste ninja (of Hokage) van het dorp wil worden. Het hele dorp is bang voor Kyuubi, een demon met negen staarten, die Naruto sinds zijn geboorte bij zich draagt. De held Naruto groeit op als buitenbeetje. Naast Naruto spelen Kahashi Hatake, de leider van Naruto’s team, Sakura Haruno, een pittige vrouwelijke ninja, en Sasuke Uchiha, die zijn clan wil wreken, een grote rol in de serie. Blue Bird komt uit Naruto Shippuden, het vervolg op de eerste Naruto-serie. Het is een langzaam nummer vol emotie. En wie ooit naar de serie heeft gekeken, kent misschien nog de Naruto Run, zijn kenmerkende loopje dat over de hele wereld bekend is.

 

Bekijk het intro van Naruto Shippuden hier.

  1. Attack on Titan – Shinzou wo Sasageyo

De animeserie Attack on Titan is gebaseerd op een manga met dezelfde naam. Honderd jaar geleden werd het menselijk ras bijna uitgeroeid door reusachtige titanen. De overlevenden bewapenden zich en bouwden enorme muren om zich te beschermen. Hun kalme leven wordt plotseling verstoord, wanneer een kolossale titaan door de buitenste muur breekt. De stad wordt overspoeld door mensenetende titanen. De hoofdpersonen Eren, Mikasa en Armin sluiten zich aan bij het leger, in de hoop de titanen voor eens en altijd te kunnen verslaan. Het nummer Shinzou wo Sasageyo spoort hen aan om alles te geven in het gevecht tegen de titanen. Luister maar eens, krijg je niet meteen zin om de strijd aan te gaan?

 

Bekijk het intro van Attack on Titan hier.

  1. Pokémon – Gotta Catch ‘Em All

Wie heeft er geen favoriete pokémon? Pokémon, ofwel ‘pocket monsters’, is waarschijnlijk de meest bekende animeserie aller tijden. De serie werd oorspronkelijk in het leven geroepen als aanvulling op het kaartspel. De hoofdpersoon Ash Ketchum maakt samen met zijn pokémon Pikachu allerlei avonturen mee. Er zijn ongeveer 900 verschillende pokémons, met ieder een unieke speciale kracht. Door de jaren heen zijn er allerlei Pokémonfilms verschenen, de nieuwste is Detective Pikachu uit 2019. Het houdt echter niet op bij films. Deze razend populaire anime kreeg in de Verenigde Staten ook een musical genaamd Pokémon Live! Gotta Catch ‘Em All is een pakkend nummer dat je nog lang zult zingen nadat je het hebt gehoord. Daarom verdiende dit intro absoluut de nummer één!

 

Bekijk het intro van Pokémon hier.

Ontdek nu onze Anime & Manga CollectieEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top