We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: NATUUR & LANDSCHAP - POSTERS korting 20 % ×

Movie Review: Ant-Man and the Wasp

13. 08. 2018

Marvel levert dit jaar wederom een opwindende film – Ant-Man and the Wasp. Sinds de enigszins deprimerende ervaring die Avengers: Infinity War te bieden had, anticipeerden we op de nieuwe avonturen van Ant-Man met bijzondere interesse over de vraag of Marvel besloten heeft dit jaar onze harten en zielen volledig te vernietigen, of niet. We zagen de kleine man en zijn vliegende vriend al, en onze oordeelkundige hersens konden niet weigeren ons filmoordeel te delen.

De verhaallijn volgt Ant-Man de laatste dagen van huisarrest na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Er zijn korte bezoekjes van zijn lieve dochter toegestaan; maar toch klopt het hart op de mogelijkheid van het verwijderen van de uit-zijn-stijl enkelband, het verkrijgen van het vermogen om zijn huis te verlaten en de vader die hij streeft te zijn. Respectabele doelen; echter, het leven vergeet niet om wat obstakels in de weg te laten voordat hij zijn droom kan nastreven. Adventuur roept in de vorm van Hank en Hope Pym, terwijl ze proberen hun moeder en vrouw te vinden die verloren zijn gegaan in het kwantumrijk. Natuurlijk geloven ze dat Scott de enige is met de nodige vaardigheden om ze te helpen haar te vinden.

Het verhaal is licht van gewicht, leuk en plezierig ondanks de fantasieloze en oudbollige slechterik. Geen duisternis of droevig achter-verhaal overweldigt de verhaallijn en laat een gemakkelijke film achter met het enige doel entertainment te zijn. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik deze film heb gekregen, direct na Infinity War, die wordt gekenmerkt door een somber plot en een schrijnend einde, waardoor ik me ellendig en zonder enige vreugde in mijn ziel voel. Er kan dus worden aangenomen dat de redenering achter Ant-Man en de Wasp was om de fans het vermaak te laten waarderen, de geesten te verheffen en positiviteit en vreugde te verspreiden. Niettemin was de verhaallijn niet zo rijk aan indrukwekkende en intrigerende scènes als Ant-Man’s eerste film die in 2015 werd uitgebracht. Toch heeft het een geweldige cast, zoals Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michelle Pfeiffer en nog veel meer, die de hele film boost.

Voor alle Ant-Man fans en Marvel-liefhebbers; de officiële filmposter wordt over een paar dagen toegevoegd aan onze selectie!

MEER MARVELDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top