We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Motiveer (jezelf) op kantoor met mooie decoraties!

18. 08. 2020

De periode van thuiswerken komt langzaam ten einde en het is tijd om terug te keren naar kantoor. Voor veel mensen is dit niet gemakkelijk, omdat thuiswerken ook fijn kan zijn! Wij geven je advies om de overgang van je woonkamer en keuken naar het kantoor zo plezierig mogelijk te maken…

#Voel je thuis

Het huren en inrichten van een kantoorruimte is niet goedkoop, dus nemen we vaak genoegen met een niet al te gezellige omgeving. En dat is jammer, want de uitstraling van een werkplek heeft een grote invloed op de werknemers. Weet je nog hoe je huis of appartement eruitzag voordat je het inrichtte? Stoorde je je niet aan die lege witte muren? Wij zijn er zeker van dat je je meer thuis zal voelen als je de muren in een aangename kleur schildert en met een aantal schilderijen naar jouw persoonlijke smaak versiert. En het opfrissen van een (thuis)kantoor hoeft geen bakken met geld te kosten! Maar misschien levert het je wel wat op… 😊

#Vraag mensen waar ze van houden

Als je besluit je werknemers of collega’s te verblijden met wat nieuwe decoraties, vraag hen dan waar ze van houden. Vraag in je teamchat om suggesties voordat jullie terugkeren naar kantoor. Heb je geen tijd om op zoek te gaan? Geen probleem! Wij hebben het werk al voor je gedaan! In onze webshop vind je de mooiste posters en foto’s voor jouw werkomgeving. Daarna hoef je alleen nog maar te besluiten welke muur je gaat opfleuren en welke omlijsting er het beste bij past!

Ontdek onze kantoorcollectie

 

Wil je niet te veel tijd verspillen aan overleg – tijd is immers geld – volg dan deze tips tijdens het inrichten:

  • Minder is meer – Niet alleen beter voor je budget, maar ook voor de uitstraling van je werkplek. Gebruik niet te veel verschillende kleuren en afbeeldingen, zeker als je kantoor klein is of vol met kasten staat.
  • Kies aangename kleuren – Zwart-wit foto’s zijn elegant, maar wees voorzichtig dat je niet alleen deze kleuren gebruikt voor het interieur. Dit kan een deprimerend effect hebben op je werknemers. Ga voor pasteltinten – lichtgeel, groen of blauw hebben een positief effect op de stemming!
  • Motivatie – Heb je het gevoel dat je werknemers wel wat motivatie kunnen gebruiken? Help ze een handje met motiverende kunst! Je vindt de beste posters en foto’s in onze collectie.
  • Thema – Ben je de eigenaar van een reisbureau? Motiveer je werknemers (en klanten) met prachtige reisfoto’s van over de hele wereld! (We kunnen ook jouw eigen foto’s afdrukken!) Ligt jouw passie bij mode? Dan komen deze mode-illustraties vast van pas. In ons aanbod vindt je producten voor bijna alle soorten bedrijven! (En als je iets mist, aarzel dan niet om contact op te nemen – wij adviseren je graag en zullen een speciale collectie voor je samenstellen.)

#Ontspannende omgeving

Sommige bedrijven geven hun werknemers de mogelijkheid om tijdens de pauze gebruik te maken van een sportschool of een gamesessie te houden. Deze opties zijn echter financieel en ruimtelijk veeleisend. Toch is het goed om je werknemers een plek te bieden om te kunnen ontspannen. Hoewel je misschien denkt dat mensen vooral op kantoor zijn om te werken, onthoud dat mensen geen machines zijn. Een paar uur achter de computer is vermoeiend en zal het creatieve proces niet bevorderen. (En je kunt hun creatieve ideeën juist goed gebruiken!) Je werknemers zullen een stuk efficiënter werken wanneer er tijd is voor een rustmoment met koffie en een praatje met een collega. Waar moet je voor zorgen?

  • Stoelen en banken – Kantoorstoelen zijn meestal comfortabel, maar niet geschikt voor ontspanning. Schaf in ieder geval een kleine bank of zitzak aan voor het kantoor.
  • Natuurlijk licht – Als de ruimte het toelaat, plaats de ‘chill zone’ dan op een lichte plek. In een kleine ruimte zonder ramen zullen je werknemers eerder in slaap vallen dan ontspannen.
  • Puzzels – Wil je de hersenen van je werknemers ook tijdens de pauze actief houden? Leg dan een paar puzzels in de ontspanruimte. Deze activiteit is ontspannend en bevordert het denkproces. Wij raden puzzels van beroemde kunstwerken of steden aan. Dit houdt ze wel een tijdje bezig!
  • Versnaperingen – Een hongerig brein zal niet veel werk verzetten. Als je wilt voorkomen dat je werknemers om de haverklap naar de supermarkt rennen, zet dan een schaal vers fruit neer. En vergeet natuurlijk de vochtvoorziening niet!

Of je nu voor een totale verbouwing of een opfrissing van het interieur gaat, wij weten zeker dat je werknemers je inspanningen zullen waarderen. De coronatijd is voor iedereen moeilijk geweest, maar dat betekent niet dat we voortaan in angst moeten leven. Motiveer je werknemers door hen te laten zien dat je geeft om hun welzijn op kantoor. Je zult zien dat gelukkige werknemers zich voor 150% zullen inzetten!

 

Laat je inspiren door onze kantoorcollectieEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top