We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Ontdek de beste deals van deze week: AFDRUKKEN OP CANVAS korting -20 % ×

Inspiratie: Living Coral Pantone® Kleur van het jaar 2019

20. 01. 2019

Pantone kiest ieder jaar een kleur die de essentie van het komende jaar weerspiegelt. Dit wordt gedaan door experts die de hele wereld rondreizen om inspiratie op te doen. Daarom kunnen we zeggen dat deze beslissing niet willekeurig wordt genomen.

De gekozen kleur staat voor de energie die onze samenleving dit jaar nodig heeft. Dit jaar is de kleur Living Coral (PANTONE 16-1546).

The Awakening of Flora door Martha Suherman (Exclusieve kunstfotocollectie)

Living Coral is een kleur die het gevoel van levendigheid, vreugde en optimisme opwekt. Wees niet bang om ook je omgeving te omringen met deze kleur, in plaats van alleen je kleren of accessoires. Deze tint creert een gevoel van saamhorigheid en weerspiegelt je humeur. Laat Living Coral zeker ook op je muur schitteren.

Pantone deelde het volgende bericht op hun website:

“Als reactie op digitale technologie en sociale media die steeds verder in ons dagelijks leven ingebed raken, zoeken wij naar authentieke en immersieve ervaringen die verbondenheid en intimiteit creëren. De boeiende aantrekkingskracht van de levendige kleur PANTONE 16-1546 Living Coral verwelkomt en stimuleert luchthartige activiteiten. PANTONE 16-1546 is het symbool voor ons aangeboren optimisme en belichaamt ons verlangen naar de expressie van onze speelsheid.”

Door Living Coral in ons leven toe te passen, kunnen wij de zorgen van de dag beter aan en krijgen we meer rust en vrede. Het plaatsen van foto’s in ruimtes zoals je badkamer, woonkamer of kantoor, is een kleine maar belangrijke stap in de richting van een gelukkig 2019 🙂

Cappadocia door Selim Dervisoglu (Exclusieve kunstfotocollectie)

 

MEER LIVING CORALDecorate your life!

Sinds 1999 is Europosters uitgegroeid tot een van de topaanbieders voor posters, muurschilderingen en kunst aan de muur. Op dit moment werken wij samen met kunstenaars, fotografen en grafisch ontwerpers uit heel Europa. In ons aanbod vind je de mooiste bekende schilderijen en gloednieuwe kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. Wij printen uw eigen foto's graag, en desgewenst kunnen wij uw prints in hoogwaardige kaders plaatsen. Wij houden ontzettend van interieurontwerp, maar ook nerds en muziekliefhebbers worden niet vergeten. Voor wie we ons aanbod aan posters, mokken, t-shirts, verzamelfiguren en andere gelicenseerde producten en geschenken voortdurend uitbreiden.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies. Als je verder gaat met het gebruiken van onze services, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord ×
Top