We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: FILM POSTERS korting 25 % ×

Inspiratie: 7 Tips voor kantoordecoratie

20. 01. 2019

#1 Jouw comfort heeft prioriteit

Om je werk goed te kunnen doen, moet je je op je gemak voelen op je kantoor. Omring jezelf alleen met essentiële benodigdheden die nuttig zijn én je bovendien gelukkig maken. Een dromenvanger is misschien een mooie decoratie, maar zal waarschijnlijk alleen maar stof verzamelen op kantoor.

Daarnaast kan een verwijzing naar dromenland op een werkplek je baas misschien irriteren 🙂

#2 Teveel is teveel

Je kantoor hoeft geen kille, onuitnodigende plek te zijn. Kies iets waarvan je ontspant en zoek wat mooie kantoorbenodigdheden en verzamelobjecten uit.

#3 Een gemotiveerde werknemer krijgt meer gedaan

Droom je van een exotische vakantie op een onbewoond eiland? Wil je ooit je eigen strandhuis bezitten? Wees niet bang om te dromen. Door je dromen te visualiseren komen ze echt uit. Sluit je ogen en visualeer je perfecte leven. Koppel dit vervolgens aan de juiste afbeelding en plaats het op de muur tegenover je bureau. Elke keer wanneer je opkijkt van je computer, herinnert dit je aan je doel.

#4 Wees je eigen motivatie

Er is een gezegde dat luidt: “Gezond lichaam, gezonde geest”. Je moet goed voor je lichaam en geest zorgen, als je goed wil presteren op je werk en mindfullness wil toepassen. Sta iets eerder op, steek je laptop in een stijvolle rugzak en neem de fiets naar het werk. Ga lopend in plaats van met de bus. Dan voel je je bij aankomst een stuk beter, zonder nog iets gedaan te hebben. Het is de moeite waard om je dag met een dergelijk gevoel van eigenwaarde te beginnen. Neem je talisman mee zodat je je zelfs op werkdagen als een held kunt voelen.

#5 Laat jouw ruimte voor zich spreken

Trek de aandacht van de bezoekers die jouw kantoor binnenlopen. Je vergaderingen zullen soepeler verlopen wanneer meer persoonlijke onderwerpen de revue passeren dan slechts het doel van de vergadering. Misschien is je collega net als jij een Harry Potter-fan, of heeft hij een concert bezocht van de band op jouw onderzetters.

#6 Metalen wandplaten zijn de ultieme ijsbrekers

#7 Eén familiefoto is genoeg

Het is wat overdreven om je moeder in drie verschillende lijstjes tentoon te stellen op je bureau. Richt een persoonlijke ruimte in die jouw creativiteit stimuleert. Werken is meer dan alleen jouw kostbare energie geven – je werkruimte kan jou ook energie geven. Daarom wensen we jou een leven toe dat net zo kleurrijk en energiek is als jouw kantoor!

MEER KANTOORINSPIRATIEDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top