We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: KAARTEN korting 20 % ×

How To: 8 Tips om je huis te versieren

17. 06. 2018

1. Blijf minimalistisch

Het minder-is-meer ontwerp is niet alleen ongelooflijk populair op dit moment, maar het is ook gemakkelijker voor uw portemonnee; meer decoratieve stijlen vereisen meer uitgaven voor ornamenten en accessoires. Minimalistische interieurontwerpen zijn gebaseerd op neutrale kleuren en de ruiming van elke rommel. Adopteer een kwaliteit boven kwantiteit en houd het simpel; investeren in opslagruimte die zich op de minimalistische manier inspant om de potentiële ‘chaos’ te verbergen en te voorkomen die op elk oppervlak kan voorkomen en ruimte kan besparen. Voor een extra touch kunt u ervoor kiezen om eenvoudige, maar stijlvolle zwart-witfoto’s of fine art-afdrukken op te nemen, die de ruimte niet overbelasten.

2. Spiegels

Spiegels hebben het magis

che vermogen om een kamer op te fleuren door lichtflitsen te vangen en weerkaatsen. Houd echter rekening met de veelvoorkomende fout om een spiegel recht tegenover een raam te plaatsen om het daglicht in te nemen, omdat dit ertoe zal leiden dat het licht weer recht uit het raam stuitert. Spiegels kunnen bovendien uw ruimte uitbreiden. Er zijn geen regels voor het versieren van een kamer met spiegels; dus, creativiteit kan zijn volledige loop hebben.

3. Laat je favoriete kunstwerk zien

Voeg een persoonlijk tintje toe met je favoriete kunstwerken. De essentiële regel is dat het centrum van elke foto, poster, canvas en dergelijke; moet op ooghoogte worden opgehangen. Ook moet de totale schaal van de muur worden beschouwd. Grote lege muur? – gebruik te grote stukken of groepeer een verzameling kleinere stukjes om een galerijachtige uitstraling te creëren.

Klik hier voor meer tips en trucs voor het decoreren van je muur met kunstwerken.

4. Tapijten

Tapijten helpen bij het creëren van comfortabele ruimtes, afzonderlijke hoekjes en het definiëren van ruimtes in een kamer. Op deze manier kan een kamer meerdere persoonlijkheden ontvangen in de vorm van zones; zoals eet- of zithoeken. Een tapijt kan de basis zijn van uw kleurenschema of zelfs een vleugje kleur toevoegen aan een leefruimte. Een vloerkleed hoeft echter niet te worden beperkt als een vloerversiering, het is spannend en hangt het aan de muur om een nog warmere sfeer te creëren.

5. Gordijnen

Onderschat nooit de kracht van gordijnen. Dramatiseer een kamer met grote luxe ogende gordijnen in donkere kleuren. Dit zorgt ook voor een gezelliger gevoel in het interieur. Gordijnen kunnen de geest ook manipuleren door te denken dat het plafond hoger is dan het in werkelijkheid is. Hang de gordijnen ver boven de ramen en voeg verticale strepen toe om het effect te vergroten; minimaliseer dus claustrofobische gevoelens.

6. Muurstickers

Muurstickers gebied manier van het personaliseren van uw interieur; vooral kinder en tienerkamers hebben er veel baat bij. Verschillende vormen, maten, motieven, motto’s en kleuren bieden voldoende variatie om een unieke flair aan een ruimte toe te voegen. Deze decorkeuze kan ook een statement zijn, met gebruik van motto’s als Eat, Pray, Love in onderscheidende lettertypen; en in feite, het visualiseren van iemands persoonlijkheid.

7. Accentmuur

Verf een muur in een vetgedrukte kleur. Verf is het geheime en meest goedkope wapen van de binnenhuisarchitect als het gaat om het renoveren en vitaliseren van een kamer. Het overschilderen van een hele kamer kan echter het budget overschrijden of er is geen goede tijd en plaats om dit te doen. Vandaar dat een accentmuur de meest kosteneffectieve methode is. In plaats van verf te gebruiken, kunt u ook gewoon behang in een bepaalde kleur, patroon of foto gebruiken om de gewenste aanraking toe te voegen.

8. Macramé-wandtapijt

Macramé is de kunst van het knopen van patronen en creëert een geweven stuk decoratie dat in de jaren ’70 ongelooflijk populair was. Het toevoegen van dit interessante element aan uw ruimte is een unieke en prachtige manier om uw leefruimte een bohemienvibe te geven en de sfeer op te warmen. U kunt dit via verschillende online platforms kopen, of u kunt er zelfs zelf een maken. Van de creatie van macramé-kunst wordt gezegd dat hij buitengewoon ontspannend en therapeutisch is.

MEER MUUR ART

MEER TIPS EN TRUCSDecorate your life!

Sinds 1999 is Europosters uitgegroeid tot een van de topaanbieders voor posters, muurschilderingen en kunst aan de muur. Op dit moment werken wij samen met kunstenaars, fotografen en grafisch ontwerpers uit heel Europa. In ons aanbod vind je de mooiste bekende schilderijen en gloednieuwe kunstwerken van hedendaagse kunstenaars. Wij printen uw eigen foto's graag, en desgewenst kunnen wij uw prints in hoogwaardige kaders plaatsen. Wij houden ontzettend van interieurontwerp, maar ook nerds en muziekliefhebbers worden niet vergeten. Voor wie we ons aanbod aan posters, mokken, t-shirts, verzamelfiguren en andere gelicenseerde producten en geschenken voortdurend uitbreiden.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top