We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: NATUUR & LANDSCHAP - POSTERS korting 20 % ×

Het verhaal van Toy Story

29. 08. 2019

Buzz Lightyear, Mr. Potato Head, Rex of Andy… Als je zelf kind was of kinderen had in de jaren ’90, ken je deze personages uit Toy Story vast nog wel! Deze prachtige animatiefilm van Pixar over speelgoed dat tot leven komt was de eerste speelfilm die volledig digitaal geanimeerd werd. Negen jaar na het derde deel is eindelijk het vierde (en laatste) deel te zien in de bioscoop. Wij hebben een paar interessante feitjes over Toy Story voor je op een rij gezet die je misschien nog niet wist (of bent vergeten) 😊

De tweede man op de maan

Heb je ooit stilgestaan bij de naam Buzz Lightyear? Een van de meest geliefde personages uit Toy Story draagt niet per toeval deze naam. Als je de geschiedenis achter het 50-jarige jubileum van de maanlanding hebt opgezocht, weet je vast dat Neil Armstrong als eerste op de maan liep. Maar hij is niet de enige. Naast Armstrong bestond de bemanning van de Apollo 11 uit nog twee mannen – Michael Collins en Buzz Aldrin. De plastic astronaut is vernoemd naar kolonel Aldrin. Maar dat is niet alles! Aldrin heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Buzz Lightyear in 2005 het International Space Station kon bezoeken! Als het gaat om speelgoed in de ruimte, is er slechts één pop die het verder heeft gebracht dan Buzz. Het Tsjechische Molletje uit een reeks animatiefilms vergezelde astronaut Andrew Feustel op zijn missie naar de maan.

Bo Peep

Bo Peep had eigenlijk een barbiepop moeten zijn, maar Mattel verbood in 1995 het gebruik van zijn beroemde pop in de film. Hun redenering was dat Barbie een neutraal personage moest blijven. Kleine meisjes moesten zelf het karakter van hun geliefde pop kunnen bepalen, Mattel wilden hier geen invloed op uitoefenen. Maar later veranderden ze van mening en verscheen Barbie in het tweede deel. Ze heeft nu zelfs haar eigen tv-show!

Er was bijna geen Toy Story 2 geweest

Heb je ooit aan iets belangrijks op je computer gewerkt totdat plotseling het bestand ‘zomaar verdween’? Toen Toy Story 2 voor zo’n 90% klaar was, werden de makers door een anonieme hacker aangevallen die het voor elkaar kreeg om met zijn malware alles te verwijderen. Gelukkig had een lid van het team die dag een kopie gemaakt, omdat zij thuis verder wilde werken. Zij heeft eigenhandig de film gered van de ondergang!

Toy Story 4

Het is bijna 25 jaar sinds het eerste avontuur van Buzz en Woody. In dit deel wordt een nieuw personage geïntroduceerd, genaamd Forky, dat gered moet worden. Je kunt je verheugen op een hoop actie, geweldige grapjes en de beroemde stemmen van Tom Hanks, Tim Allen en Keanu Reeves!

Toy Story-collectieDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top