We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % op geselecteerde wandproducten ONTVANG EEN KORTINGSCODE

Het belangrijkste nieuws van BlizzCon 2019

09. 11. 2019

Of je nu een fan van Blizzard Entertainment bent of niet, je hebt de naam World of Warcraft (of Diablo) vast al vaker gehoord. En voor de echte diehard fans van Blizzard is november de spannendste tijd van het jaar, dan vindt BlizzCon namelijk plaats. Tijdens dit event maakt Blizzard hun toekomstplannen bekend. Dit jaar kondigde Blizzard twee nieuwe games en twee uitbreidingen aan. Laten we eens kijken of dit jaar het wachten de moeite waard was en welke games de toekomst ons zal brengen.

Overwatch

Misschien had je verwacht dat we met de toekomst van ‘WoW’ zouden beginnen, maar laten we eerst kijken wat ons te wachten staat in de wereld van Overwatch. Dit spel heeft de afgelopen jaren meer aandacht van het grote publiek gekregen dankzij de populariteit van e-sports. Wat staat er voor Overwatch-spelers op de planning? Overwatch 2! Het is waar, er komt een vervolg. Ook al lijkt het geen typisch vervolg te zijn… Het zal een min of meer ‘nieuw spel’ zijn met een focus op PvE (player versus environment) en de PvP-modus (player versus player) zal voor het eerst in de geschiedenis van gaming gedeeld worden met de eerste incarnatie van Overwatch. In Overwatch 2 beleef je een volledig nieuw verhaal en speel je hero-missies met je favoriete helden. Als je het liefst als een van de slechteriken speelt, zoals Reaper, Widowmaker of Sombra, heb ik helaas slecht nieuws voor je. Het verhaal lijkt alleen speelbaar vanuit het oogpunt van de good guys, geleid door Tracer. De verbeterde graphics zijn alleen te bewonderen in het nieuwe spel, maar de nieuwe helden en mappen zullen ook aan het eerste spel worden toegevoegd. Het lijkt een geslaagde opzet voor de gamers die verliefd werden op de personages van Overwatch, maar het blijft afwachten hoe het voor de PvP-spelers zal uitpakken.

World of Warcraft

Het lijkt erop dat alle vijanden in Azeroth (de wereld van World of Warcraft) eindelijk zijn verslagen en onze karakters aan een welverdiend pensioen kunnen beginnen. Maar niets is minder waar… Na de gebeurtenissen van de uitbreiding Battle for Azeroth waarin Sylvanas haar rol als warchief van de Horde aan de wilgen hing, deed ze het ondenkbare en daagde ze de Lich King (momenteel Bolvar Fordragon) uit tot een duel. Bekijk het resultaat van dit epische gevecht in de trailer. We geven je alvast een kleine hint – de Lich King werd, enigszins ongeloofwaardig, finaal in elkaar geslagen. 😊 Dit moment geeft het startschot voor de nieuwe uitbreiding Shadowlands. In deze uitbreiding brengen we een bezoek aan het land der doden. Naast de nieuwe zones kunnen we ook een aantal veranderingen in de game mechanics verwachten. De belangrijkste verandering is waarschijnlijk op te merken in het levellen van je karakter. Het maximum level verandert van 120 naar 60 en de ontwikkelaars beloven dat het levelproces een stuk sneller en plezieriger zal zijn.  World of Warcraft viert dit jaar zijn 15-jarige bestaan en op de kaart met planeten (die we in de toekomst mogelijk kunnen bezoek) lijkt Shadowlands maar een klein onderdeel van de puzzel – onze helden gaan voorlopig nog lang niet met pensioen. 😊

Diablo

Vorig jaar werden de ongeduldige fans van Diablo die een een vervolg hadden verwacht teleurgesteld, het enige nieuwtje bleek de aankondiging  van een nieuwe mobiele game genaamd Diablo: Immortal. Dit jaar biedt echter nieuwe kansen en kunnen we eindelijk uitkijken naar Diablo IV. We weten nog niet hoe de game er precies uit gaat zien, dit is zelfs voor de ontwikkelaars nog een mysterie – maar iets is beter dan niets… De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. We verwachten een terugkeer naar de roots van de Diablo-reeks en een non-lineaire verhaallijn die iedereen in zijn eigen tempo kan spelen. Betreft hero classes is er tot dusver een barbarian, sorceress en druid bevestigd. Deze helden zijn prachtig geanimeerd en ook de graphics stellen niet teleur. Verder kunnen we alleen nog vertellen dat de ontwikkelaars in een interview hebben gezegd dat ze inspiratie hebben gehaald uit allerlei horrorgames (en zelfs schilderijen), verder is er nog niets bekend.

Hearthstone

Tot slot hebben we nog Hearthstone, dat het helaas telkens moeilijk heeft tijdens Blizzcon. Niet alleen is deze game gericht op een erg kleine community van spelers (tijdens het aankondigen van de nieuwe kaarten heerste er een bijna doodse stilte…), maar ook lijkt het spel omringd door controverse, die we hier verder niet zullen bespreken. Hoe dan ook komt er een nieuwe uitbreiding uit met de naam Descent of Dragons, waarin we kennismaken met een groot aantal drakenkaarten. Een leuke verrassing is de aankondiging van de nieuwe Battleground gamemodus, geïnspireerd op het ‘autobattle’ genre.

Naar de collectie gamepostersEuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top