We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ontdek de beste deals van deze week: FANTASY & SCIENCE FICTION korting -40 % ×

Bereid je voor op Halloween!

24. 10. 2019

Bereid je goed voor op Halloween – hol een pompoen uit, koop nepspinnenwebben en enge spinnen, skeletten en zombies en versier je huis zodat de hele straat groen ziet van jaloezie. Hopelijk krijgt je buurman geen hartaanval na het zien van jouw griezelige versieringen. Om je extra goed voor te bereiden op Halloween, ofwel Allerheiligenavond, hebben wij deze lijst voor je samengesteld. Haal een pompoen in huis en slijp je messen, Halloween staat voor de deur!

Als jij goed overweg kan met messen, laat dan je inspiratie de vrije loop!

Halloweenlantaarns en de reden waarom we pompoenen uithollen

Je weet vast en zeker dat het uithollen van een pompoen, om er vervolgens een kaarsje in te plaatsen, een klassieke Halloweentraditie is. Deze lantaarn werd vroeger gebruikt door kinderen tijdens het ‘trick-or-treating’ en stelt schijnbaar een Ierse man genaamd Jack voor. Volgens een legende was Jack ooit eens zó dronken, dat zijn geest langzaam zijn lichaam verliet. De duivel merkte dit op en besloot Jack rechtstreeks naar de hel te sturen. Jack was het hier natuurlijk niet mee eens en zelfs in zijn dronken toestand was hij de duivel te slim af. Maar liefst drie keer op een rij! Uiteindelijk ontliep Jack de reis naar de hel, zelfs na zijn dood. De duivel had hem tijdens hun laatste ontmoeting beloofd hem nooit naar de hel te sturen, en droeg Jack op om terug te gaan naar waar hij vandaan kwam. Hij gaf hem hete kolen om zijn pad te verlichten, dus maakte Jack een lantaarn van een pompoen, stopte de hete kolen erin en sinds die tijd dwaalt hij over de wereld, op zoek naar zijn thuis. Vanaf dat moment begonnen mensen met het uithollen van pompoenen om er lantaarns van te maken. De nacht van 31 oktober op 1 november is een magisch moment, waarin de grens tussen de wereld van de levenden en het dodenrijk vervaagt. In andere landen wordt gezegd dat pompoenlantaarns symbool staan voor de zielen van onze overleden dierbaren, die ons tijdens deze magische nacht een bezoekje brengen.

Breng je gasten al bij binnenkomst in de Halloweensfeer!

Waar vind je geweldige Halloweenversieringen?

Pompoenen uitsnijden is natuurlijk traditie, maar als je geen tuin of balkon hebt om de lantaarn tentoon te stellen, hebben wij een aantal andere suggesties. Als je de pompoen binnenshuis zet, is de kans groot dat je niet door je overleden dierbaren wordt bezocht, maar door insecten. En niet alleen tijdens deze magische nacht! En laten we eerlijk zijn, een harde pompoen uithollen met een scherp mes is niet voor iedereen geschikt. (Maar als jij dit wel ziet zitten, geldt deze regel – hoe groter de pompoen, hoe makkelijk hij is uit te snijden!). Ga deze Halloween voor ongebruikelijke en duurzame versieringen.

Uitgeholde pompoenen zijn niet meer eng. Probeer dit jaar iets nieuws!

Hoe versier je de muren?

Een andere Halloweentraditie is het kijken van horrorfilms. De perfecte versiering voor de muren dus! Als je je vrienden graag laat schrikken, raden wij Pennywise the Clown aan. Versier je huis met rode ballonnen en serveer je gasten een drankje in onze speciale 3D-mokken. Als je Pennywise niet ziet zitten, kan de Joker misschien de perfecte Halloweensfeer creëren. En helemaal actueel! Vergeet je gasten niet te verwelkomen met een griezelige Halloween-deurmat! Of laat je inspireren door tv-series zoals The Walking Dead, Penny Dreadful of videogames. Wij raden Resident Evil in ieder geval aan! Als je kinderen hebt, is een kindvriendelijke poster met Jack uit The Nightmare Before Christmas of de schattige Vampirina misschien een betere keus!

Vervang snoep door kleine cadeautjes

Als je geen grote groepen kinderen aan de deur verwacht, maak je kinderen dit jaar dan blij met een duurzaam cadeau in plaats van snoepjes. Mokken, buttons of sleutelhangers zijn perfect! Wil je ze liever een praktisch cadeau geven, kies dan voor schriften of schrijfgerei versierd met Jack!

Laat je inspireren door onze Halloweencollectie en kies het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familie. Of voor jezelf, wij zullen het niet verklappen! 😊

Bekijk de Halloweencollectie, als je durft!Europosters – Decorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top