We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Deal van de week: FANTASY & SCIENCE FICTION korting -40 %

5 interessante feiten over Dune

20. 03. 2024

Welkom in de wereld van Dune, een fascinerend sciencefictionuniversum dat ons binnenkort terugvoert naar het eindeloze zand van Arrakis. Met de aanstaande release van het tweede deel van dit epische avontuur is het tijd om een paar interessante feiten op een rijtje te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat er in de jaren ’70 een bordspel met betrekking tot Dune werd uitgebracht? Vandaag brengen we je van Europosters 5 interessante feiten over Dune die je interesse zullen wekken voor het vervolg dat eind februari uitkomt.

1) De film is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman van Frank Herbert. De film kwam uit in 1965 en de film van Denis Villeneuve is slechts een deel ervan.

2) De film kostte maar liefst 165 miljoen dollar om te produceren en drieënhalf jaar om te maken.

3) Het was Denis Villeneuve’s langverwachte droom om Dune te maken. Hij was 14 toen hij de roman voor het eerst las en wilde graag een film maken.

4) In 1979 werd er een Dune-bordspel uitgebracht

5) De officiële wereldpremière van Dune op het filmfestival van Venetië kreeg maar liefst zeven minuten staande ovatie.

Stem op ons af voor het tweede deel!

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuropostersDecorate your life

Sinds 1999 is Europosters een van de topverkopers van posters, schilderijen en officiële merchandise in de Tsjechische Republiek en de rest van Europa. Bij ons vind je een enorm aanbod van film, game en sport posters in alle formaten, evenals tal van originele geschenken voor echte fans van Star Wars, Harry Potter, comics of Warner Bros. Wij weten dat mokken, verzamelfiguren, puzzels en kleding de beste cadeaus zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of interesse. Heb jij meer met interieur design? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Elke dag versturen we posters, illustraties, fotobehang en kunstreproducties naar tevreden klanten in meer dan 25 landen.


Contact:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +31 970 10270970

Maandag – Vrijdag  ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters Alle rechten voorbehouden.

Top