We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ONTDEK de beste DEALS van deze week: FOTOBEHANG korting 20 % ×

5 Feiten over: Game of Thrones

16. 01. 2018

‘Seks, complotten en heel veel bloedige moorden.’

Drie woorden die een van de populairste en meest briljante tv-programma’s definiëren, gemaakt door HBO. We weten allemaal over wie we het hebben. Yep, de beroemde Game of Thrones!

Het is moeilijk om slechts 5 feiten over GoT te schrijven, want de show is in het achtste seizoen! Maar laten we de 5 interessantste feiten over GoT vanuit mijn oogpunt bekijken:

1.     GoT is een van de duurste shows op tv. Het kost drie keer meer om een aflevering van GoT te maken dan om een aflevering van The Big Bang Theory te maken. Niet noodzakelijk zullen degenen die naar GoT kijken, naar TBBT kijken, maar ze zijn allebei een van de meest populaire shows van vandaag. Het kost echter nog steeds $ 1 miljoen minder dan het deed om een aflevering van het laatste seizoen van Friends te maken – een van de meest, zo niet de meest populaire show ooit.

Game Of Thrones – Winter is Here Poster, 61 × 91,5 cm

2.    Daenerys van Emilia Clarke is zo populair geworden dat we nu in 2013 146 babygirls Khaleesi hebben. Veel GoT-fans en zelfs niet-fans (als die er zijn) hebben hun kinderen verschillende namen gegeven uit de shows met grote rollen en we zijn er dol op ! Bedankt GoT voor alle wonderbaarlijk unieke namen die je ons hebt gegeven, de wereld is nu een veel mooiere plek!

Game Of Thrones – The 7 Kingdoms Poster, 91,5 x 61 cm, Frame: hout, zwart

3.     Twee talen, Dothraki en Valyrian, zijn alleen gemaakt voor het tv-programma en slechts met een paar woorden. WAUW! Dat is indrukwekkend! Ik bewonder deze mensen en het geluid ervan is dat het niet is dat je een paar woorden kunt herkennen, ze zijn gewoon zo uniek.

4.     Het is ook de meest illegale vertoning op televisie. BitTorrent geeft ons enkele feiten en in de 2013 finale van GoT is 5,9 miljoen keer gedownload via hun site. Ja, we willen allemaal het nieuwe seizoen zo snel mogelijk zien maar wachten op hun officiële release en om te zorgen dat ‘de winter komt’ overal op de tv is gewoon de sensatie die je nodig hebt om je in die gemoedstoestand te krijgen, in de geest van GoT! Wacht dus maar, download het niet!

Game Of Thrones – Seizoen 7 Night King Poster, 61 × 91,5 cm, Frame: hout, zwart

5.    Regisseur wolven zijn echt, maar ze zijn gewoon millennia dood geweest. Godzijdank! Dit oude ras zou 25% groter zijn geweest dan de grijze wolf van vandaag. OMG! Om de beesten te recreëren, gebruikt de show Noordse Inuit-honden die digitaal worden vergroot door specialisten met visuele effecten. Zou niet graag een van hen tegen het lijf lopen en dat zal ik gelukkig niet doen!

Maar hier is een geheim: A Game of Thrones kan worden opgesplitst in drie verhalen en het is gebaseerd op de drie verschillende visies van het hele koninkrijk. Nu, ik weet dat je me niet nodig hebt om je te vertellen waar het allemaal over gaat in GoT, maar ik zal je vertellen dat ik ben geweest waar de Koningslanding is, en ik heb duizend keer door die wegen gelopen toen ik werd geboren en gefokt in de Dubrovnik, waar de belangrijkste GoT wordt gefilmd. Het is zo geweldig om dat allemaal te zien en om de opmerkelijke, door Unesco beschermde stad te zien, wordt een van de grootste shows ooit, Game of Thrones!

‘Alleen degenen die het spel The Thrones of Thrones spelen, overleven. Er is geen middenweg.

Je wint of je gaat dood.

Auteur: Iris

Koop Game of Thrones productenDecorate your life!

Europosters is al vanaf 1999 een begrip. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen, reproducties en allerhande merchandise. Jaar op jaar groeit ons bedrijf groter en proberen wij ons aanbod aan jouw voorkeuren aan te passen. We kunnen je posters printen, je foto's inlijsten of je inspireren met onze blog waar je veel nieuws op het gebied van films en tv-series kan vinden, of gloednieuwe ideeën voor interieurdesign kan opdoen.

Bezoek onze website en ontdek wat er nog ontbreekt in jouw huis.

 

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie!

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Het product wordt dan gratis vervangen of u krijgt uw geld binnen 3 werkdagen terug.

© 1999 – 2020 Europosters Alle rechten voorbehouden.

E-Mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (alleen in het Engels)

 

Maandag - Vrijdag
7:00 - 15:00
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Meer informatie Akkoord. ×
Top